beeld routeplanner 2018 b

Routeplanner participatie

De Routeplanner bevat een poster en fiches met negen thema’s die belangrijk zijn bij de ontwikkeling van een participatieproject.

De toelichting, voorbeelden en vragen op de fiches helpen om bruikbare ideeën en inzichten voor jouw organisatie te genereren, die de basis kunnen vormen voor jouw participatieplan. Het instrument brengt het gesprek op gang en zet aan tot reflectie, maar is uitgesproken praktijkgericht; het is dan ook gegroeid uit de participatiepraktijk die het stadsmuseum Lier in samenwerking met de kleine expeditie heeft ontwikkeld.

in opdracht van: Griet Van Opstal (teamleider stadsmuseum en erfgoed), stadsmuseum Lier – ontwikkeld door: Marijke Van Eeckhaut – in samenwerking met: stadsmuseum Lier, de kleine expeditie, FARO, Erfgoedcel Kempens Karakter en Werkplaats immaterieel erfgoed – 2018

De Routeplanner vind je hier.